29.11.13

menú DECEMBRO

luns
martes
mércores
xoves
venres
2
3
4
5
6
Espaguetis con tomate
Crema de cenoira
Caldo vexetal
Sopa de pasta

Hamburguesa con ensalada mixta e ketchup
Filete de tenreira con patacas fritidas
Merluza á romana  con patacas ao vapor
Filete de peituga a prancha con puré de patacas e ensalada
FESTIVO
Froita
Natillas
Froita
Iogur

9
10
11
12
13
Crema de cenoira
Alubias estofadas
Sopa de pasta
Crema de verduras
Lentellas vexetais
Filete de tenreira con arroz branco e ensalada
San Xacobes con ensalada de leituga e tomate
Pescada á romana con patacas cocidas
Polo asado con patacas fritidas e garncición
Hamburguesa de pavo con ketchup, leituga e tomate
Iogur
Froita
Natillas
Iogur
Froita
16
17
18
19
20
Sopa de pasta
Crema de verdura
Fideos con carne
Crema de calabacín
Sopa de pasta
Filete de peituga con leituga, tomate  e puré de pataca
Filete de pescado con patacas ao vapor e ensalada
Pizza con ensalada mixta
Arroz branco con bonito
Filete de tenreira con puré de pataca e garnición
Natillas
Froita
Froita
Iogur
Froita e turrón