21.11.13

menú NOVEMBRO

Luns
Martes
Mércores
Xoves
Venres
4
5
6
7
8
Sopa de pasta
Espaguetis con tomate
Crema de cenoria
Lentellas vexetais
Crema de verduras
Xudías con patacas, ovo e chourizo
Hamburguesa con leituga e tomate
Polo asado con arroz branco e ensalada
Filete de pescada con ensalada e patacas
Filete de tenreira, con puré de pataca
Froita
Melocotón en almIbar
Iogur
Froita
Natillas
11
12
13
14
15
Arroz branco con tomate
Lentellas vexetais
Sopa de verdura
Sopa de fideos
Crema de cenoria
Filete ruso con leituga

Tortilla de patacas, salchichas e ensalada
Filete de peituga con puré de patacas e ensalada
Merluza á romana con patacas cocidas e ensalada
Carne  asada con patacas e guarnición
Froita
Froita
Iogur
Froita
Iogur
18
19
20
21
22
Caldo vexetal
Sopa de pasta
Crema de cenoria
Garbanzos con espinacas
Crema de puerro
Arroz con bonito
Filete de dorada en salsa verde con patacas ao vapor
Filete de tenreira, con patacas fritidas
Pizza
Merluza rebozada con patacas e ensalada
Natillas
Froita
Iogur
Froita
Iogur
25
26
27
28
29
Fabas estofadas
Crema de cenoria
Sopa de pasta
Espaguetis con tomate
Sopa de  pasta
Croquetas de xamón serrano, con ensalada e xamón  cocido
Filete de panga con patacas cocidas, leituga e tomate
Filete de peituga con puré de patacas e ensalada
San Xacobes con tomate
Filete de tenreira, con patacas fritidas e ensalada
Natillas
Froita
Iogur
Melocotón en almIbar
Iogur