2.3.15

MENÚ COMEDOR MARZO

Luns
Martes
Mércores
Xoves
Venres
2
3
4
5
6
Crema de cabaza
Potaxe de garbanzos con espinacas
Sopa hortelana
Sopa de pasta
Lentellas estofadas
Tenreira guisada con fideos
Pescado en salsa de tomate
Albóndigas en salsa
Arroz con verduras
Peituga de polo con puré de patacas e ensalada mixta.
Pizza de atún e queixo con ensalada mixta
Iogur ou froita
Froita
Natillas ou froita
Froita
Iogur ou froita
9
10
11
12
13
Sopa de pasta
Arroz tres delicias
Crema de verduras
Macarróns con tomate
Crema de verduras
Xudías con patacas, ovos e chourizo
Peituga a prancha con patacas
e ensalada mixta
Arroz branco con bonito e salsa de tomate

San Xacobes con ensalada mixta
Tortilla de patacas con ensalada de leituga e tomate
Froita
Iogur ou froita
Froita
Natillas ou froita
Froita
16
17
18
19
20
Crema de cenoria
Sopa de pasta
Lentellas vexetais
Espaguetis con tomate

Hamburguesa de pavo e arroz branco
Filete de tenreira, ensalada de leituga e tomate  e patacas fritidas
Croquetas de xamón con ensalada e xamón iorque

Pizza de atún, queixo e xamón iorque  con ensalada de leituga e tomate
NON LECTIVO
Froita
Natillas ou froita
Froita
Froita

23
24
25
26
27
Sopa de pasta
Fideos con carne
Caldo vexetal
Arroz branco con tomate
Sopa de pasta
Polo asado con patacas fritidas e guarnición
Luras á romana con ensalada de tomate e leituga
Carne asada con puré de patacas e garnición.
Hamburguesa de pavo con ensalada e tomate
Pescada á romana con ensalada mixta
Froita
Iogur ou froita
Froita
Natillas ou froita
Iogur ou froita