3.2.15

menú comedor FEBREIRO


Luns
Martes
Mércores
Xoves
Venres
2
3
4
5
6
Sopa de pasta
Fabas estofadas con chourizo
Sopa
Crema de cenoira
Espaguetis con tomate
Xudías con patacas, ovos e chourizo
Tortilla española con ensalada mixta
Filete de peituga de  pavo á prancha con ensalada e patacas fritidas
Arroz branco con bonito e salsa de tomate
Pescada en salsa verde con patacas e ensalada
Iogur ou froita
Froita
Natillas ou froita
Froita
Iogur ou froita
9
10
11
12
13
Lentellas vexetais
Sopa de fideo
Macarróns á boloñesa
Crema de calabacín
Garbanzos con espinacas
Hamburguesa con leituga, tomate e kepchup
Filete de tenreira con puré de pataca e guarnición
San Xacobes con ensalada mixta
Peituga de polo á prancha con ensalada mixta e patacas fritidas
Pizza con ensalada mixta de leituga e tomate
Froita
Iogur ou froita
Froita
Natillas ou froita
Froita
16
17
18
19
20
Días non lectivos - Carnaval
Crema de cenoira
Crema de verdura
Polo con patacas fritidas e guarnición
Empanada
Iogur ou froita
Froita
23
24
25
26
27
Fabas estofadas con chourizo
Crema de verdura
Sopa de pasta
Macarróns con tomate
Crema de cenoura
Hamburguesa de pavo con kepchup leituga e tomate
Carne asada con patacas e garnición
Filete de tenreira con patacas e guarnición
San Xacobes con patacas fritidas
Xamonciños de polo asado con patacas fritidas e garnición
Froita
Iogur ou froita
Natillas ou froita
Froita
Iogur ou froita