31.1.14

menú FEBREIRO



Luns
Martes
Mércores
Xoves
Venres
3
4
5
6
7
Sopa de pasta
Fabas estofadas con chourizo
Sopa
Crema de cenoira
Espaguetis con tomate
Xudías con patacas, ovos e chourizo
Tortilla española con ensalada mixta
Peituga á prancha con ensalada e patacas fritidas
Arroz branco con bonito
Merluza á romana con ensalada de leituga e tomate
Iogur ou froita
Froita
Natillas ou froita
Froita
Iogur ou froita
10
11
12
13
14
Lentellas vexetais
Sopa de fideo
Macarróns á boloñesa
Crema de calabacín
Garbanzos con espinacas
Hamburguesa con leituga, tomate e kepchup
Filete de tenreira con puré de pataca e guarnición
San Xacobes con ensalada mixta
Peituga de polo a prancha con ensalada de leituga e tomate e patacas fritidas
Pizza con ensalada mixta de leituga e tomate
Froita
Iogur ou froita
Froita
Natillas ou froita
Froita
17
18
19
20
21
Crema de cenoira
Espaguetis á boloñesa
Garbanzos con espinacas
Arroz branco con tomate
Lentellas estofadas
Polo con patacas fritidas e guarnición
Pescada á romana con ensalada
Croquetas de xamón, con leituga, tomate e xamón iorque
Luras á romana con ensalada
Carne asada con patacas e garnición
Iogur ou froita
Froita
Iogur ou froita
Froita
Natillas ou froita
24
25
26
27
28
Fabas estofadas con chourizo
Crema de verdura
Sopa de pasta
Macarróns con tomate
Crema de cenoura
Hamburguesa con kepchup leituga e tomate
Empanada
Filete de tenreira con patacas e guarnición
San Xacobes con patacas fritidas
Polo asado con patacas fritidas e guarnición
Froita
Froita
Natillas ou froita
Froita
Iogur ou froita