Luns
|
Martes
|
Mércores
|
Xoves
|
Venres
|
|
2
|
3
|
4
|
5
|
|
Lentellas estofadas
|
Sopa de verduras
|
Sopa de pasta
|
Arroz branco con tomate
|
|
Croquetas con xamón e ensalada mixta
|
Filete de tenreira, ensalada e patacas fritidas
|
Xudias con ovo, chourizo e patacas
|
Pescado á romana con ensalada
|
|
Froita
|
Iogur
|
Natillas
|
Froita
|
8
|
9
|
10
|
11
|
12
|
Espaguetti á boloñesa
|
Crema de cenoria
|
Sopa de pasta
|
Garbanzos con espinacas
|
Crema de verduras
|
Tortilla, leituga e tomate
|
Peituga a prancha con puré e
con ensalada
|
Arroz branco con bonito
|
Filete de pescada con tomate e ensalada
|
Empanada galega
|
Froita
|
Iogur
|
Froita
|
Iogur
|
Natillas
|
15
|
16
|
17
|
18
|
19
|
Crema de cenoria
|
Sopa de pasta
|
Lentellasvexetais
|
Sopa de pasta
|
Crema de cenoria
|
Hamburguesa e arroz branco
|
Filete de tenreira, ensalada e patacas fritidas
|
Croquetas con xamón e ensalada
|
Filete de peixe con pataca cocida e ensalada
|
Pizza
|
Froita
|
Natillas
|
Froita
|
Iogur
|
Froita
|
22
|
23
|
24
|
25
|
26
|
Sopa de pasta
|
Arroz branco con tomate
|
Fideos con carne
|
Caldo vexetal
|
Garbanzos con espinacas
|
Polo asado con patacas fritidas e guarnición
|
Hamburguesa con ensalada mixta
|
Carne asada con puré de patacas e guarnición
|
Filete de pescada con ensalada
|
|
Iogur
|
Froita
|
Natillas
|
Froita
|
Iogur
|
29
|
30
|
|
|
|
Alubias estofadas
|
Sopa de pasta
|
|
|
|
Pizza
|
Filete de tenreira, puré de pataca e ensalada mixta
|
|
|
|
Froita
|
Iogur
|
|
|
|