7.4.15

MENÚ COMEDOR ABRIL

Luns
Martes
Mércores
Xoves
Venres

7
8
9
10

Lentellas estofadas
Sopa de verduras
Sopa de cocido
Macarróns con tomate

Croquetas de xamón con ensalada mixta e xamón iorque
Peituga de polo a prancha con ensalada e patacas fritidas
Xudias con ovo, chourizo e patacas
Filetes de merluza á romana con leituga e tomate

Froita
Iogur ou froita
Natillas ou froita
Froita
13
14
15
16
17
Espaguetis á boloñesa
Crema de cenoria
Caldo vexetal
Sopa de pasta
Garbanzos con espinacas
Tortilla española con ensalada de leituga e tomate
Filete de tenreira, ensalada e puré de patacas
Arroz branco con bonito e salsa de tomate
Peituga a prancha con patacas
e ensalada mixta
Pizza de bonito con queixo
Froita
Iogur ou froita
Froita
Iogur ou froita
Melocotón en almibar
20
21
22
23
24
Crema de cenoria
Arroz tres delicias
Sopa de pasta
Caldo vexetal
Lentellas estofadas
Fideos con carne
Hamburguesa con patacas, ensalada de leituga e tomate e kepchup
Tortilla española e salchichas con ensalada mixta
Carne asada con puré de patacas e garnición
Filete de pescada en salsa de tomate
Iogur ou froita
Froita
Froita
Natillas ou froita
Iogur ou froita
27
28
29
30

Alubias estofadas
Crema de cenoria
Sopa de pasta
Espaguetis con tomate

Pizza de bonito e xamón iorque

Filete de tenreira, puré de pataca e ensalada mixta
Polo asado con puré de pataca e garnición
San Xacobes con ensalada mixta de leituga e tomate

Froita
Iogur ou froita
Natillas ou froita
Froita