Luns
|
Martes
|
Mércores
|
Xoves
|
Venres
|
5
|
6
|
7
|
8
|
9
|
Espaguetis á boloñesa
|
Crema de cenoria
|
Sopa de pasta
|
Lentellas estufadas
|
Ensalada de pasta
|
Tortilla de pataca con ensalada
|
Peituga de pavo con patacas ao vapor
|
Filete de tenreira con puré de patacas e vedurasrefogadas
|
Hamburguesa con leituga, tomate e kepchup
|
Merluza rebozada con tomate e leituga
|
Froita
|
Natillasoufroita
|
Ioguroufroita
|
Froita
|
Natillas oufroita
|
12
|
13
|
14
|
15
|
16
|
Arroz branco con tomate
|
Lentellasvexetais
|
Sopa de pasta
|
Crema de verduras
|
Espaguetis á boloñesa
|
Sanxacobes con ensalada mixta
|
Croquetas con xamón, ensalada de leituga, tomate e xamóniorque
|
Polo asado con patacas fritidas e garnición
|
Pizza con bonito, xamóniorque e queso
|
Luras á romana con ensalada mixta de leituga e tomate
|
Froita
|
Natillas ou froita
|
Iogur ou froita
|
Froita
|
Froita
|
19
|
20
|
21
|
22
|
23
|
Ensalada de pasta
|
Crema de cenoria
|
Sopa de pasta
|
Garbanzos en ensalada
|
Caldo vexetal
|
Filete de tenreira con guarnición
|
Arroz branco con atún e salsa de tomate
|
Xamón asado con patacas fritidas
|
Hamburguesa con leituga e tomate
|
Filete de pescada con ensalada
|
Iogur ou froita
|
Froita
|
Natillas ou froita
|
Froita
|
Iogur ou froita
|
27
|
28
|
29
|
30
|
31
|
Crema de cenoria
|
Arroz branco con tomate
|
Fideos con carne
|
Alubias estofadas
|
Ensalada de pasta
|
Filete de peituga a prancha con puré de patacas
|
Filete de pescada á romana con ensalada mixta
|
Tortilla de patacas con ensalada de leituga e tomate
|
Pizza con bonito, xamóniorque e queso
|
Polo asado con garnición, patacas
e ensalada mixta
|
Iogur ou froita
|
Iogur ou froita
|
Natillas ou froita
|
Froita
|
Iogur ou froita
|